foto_odi_presentacion_open_data_institute_barcelona2

Exit presentacio Node ODI Barcelona

Node ODI Barcelona i l’entitat Iniciativa Barcelona Open Data. Aquest esdeveniment vam assistir persones, xarxes i entitats de diferents àmbits implicades en les dades obertes.

Lourdes Muñoz, co-fundadora d’Iniciativa Barcelona Open Data destacava a la presentació “ser Node Barcelona del Open Data Institute ens permetrà aproximar coneixement de gran valor sobre les dades obertes al nostre entorn“. Comptem amb un equip de persones amb formació impartida i acreditada pel mateix ODI. Entre les més distintives, destaquem la formació professional de qualitat per a institucions i empreses que iniciarem properament.

La presentació vam voler fer-la de manera coral i vam convidar a intervenir a representats dels tots els sectors claus de les dades obertes. Va intervenir Jordi Foz, Secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya; Carles Agustí, director de Govern Obert de la Diputació de Barcelona; Marta Continente, la representant del Projecte Smart Cities de l’Àrea Metropolitana de Barcelona; Lluís Sanz, director d’Informació de Base en l’Institut Municipal d’Informàtica de Barcelona; Karma Peiró, directora de Nació Digital i periodista especialitzada en Tecnologies de la Informació i la Comunicació; Adriana Freitas, organitzadora de Beers&Data; Javier Creus, director de Ideas for Change i Marc Garriga, fundador de desideDatum Data Company.

L’acte va concloure amb la presentació de #50raons #opendata. Durant les darreres setmanes l’entitat ha promogut una acció a les xarxes animant a tothom a publicar la “seva raó” per què les dades obertes milloren la societat i són necessàries? Iniciativa Barcelona Open Data ha escollit 50 que s’han convertit en els principis del projecte.

Ver ALBUM FOTOS. Nodo ODI – Barcelona &  Presentació Iniciativa Barcelona Open Data

 

 

 

Posted in Uncategorized and tagged , , .