El Node Barcelona de l’ODI a la IODC16

Node Barcelona de l’ODI i l’entitat Iniciativa Barcelona Open Data sota el context de la 4th International Open Data Conference a Madrid, van convocar un Drinks & Data com a un dels esdeveniments socials de la conferència.

A aquesta trobada de networking, Drinks & Data, vam presentar els nostres projectes a la comunitat catalana present a la conferència, però també a molts amics i amigues d’arreu que estan implicats en projectes Open Data.

Durant l’esdeveniment, la Lourdes Muñoz va prendre la paraula per tal de donar les gràcies a tots els assistents i explicar que “el que volem es generar sinergies per a que s’obrin les dades per tal de millorar la societat”. Va tancar l’acte Kevin Merritt, CEO de Socrata, que juntament amb desideDatum patrocinaven la trobada, i va mostrar la seva “il·lusió per estar en aquest esdeveniment i en aquesta iniciativa tant activa d’Open Data”.

ÀLBUM FOTOS DRINKS & DATA. (Madrid 6/10/2016)

Posted in Uncategorized and tagged , , , .