Primer curs de formació ODI a Barcelona

Aquesta setmana s’ha impartit el primer curs 1.1. Introducció a l’Open Data amb Certificació ODI a Barcelona a càrrec de la formadora acreditada pel “Train the Trainers” de l’ODI, la Sandra Lomas.

La sessió va consistir en fer una primera introducció al món de les dades obertes o l’Open Data. Amb uns objectius molts clars que s’havien d’haver assolit al final de la sessió d’una manera molt participativa gràcies a la metodologia ODI, com eren: definir què és l’Open Data; identificar els formats per publicar en Open Data; donar raons per portar a terme una política activa d’Open Data; i distingir els elements a tenir en compte en una iniciativa d’Open Data.

Encara que no poguessis assistir a aquesta primera sessió del curs 1.1 “Introducció a l’Open Data”, no passa res. Encara pots cursar els nostres certificats d’aquest trimestre (Certificat Governança Open Data Bàsic Certificat Businesss Professional Open Data). Tot i que ja s’ha impartit el primer modul 1.1 Introducció a l’Open Data, la nostra matricula continua oberta. Ja que, oferim formació modular a mida, us podeu matricular de qualsevol modul segons les vostres necessitats, pots fer la teva carrera com a professional DATA a mida.

Posted in Uncategorized and tagged , .