dd2

Drinks & Data amb Jordi Graells!

Ahir, la Fàbrica Lehmann va ser testimoni del primer event Drinks & Data que ODI Barcelona co-organitzàvem conjuntament amb Iniciativa Barcelona Open Data. Vam tenir el gust de tenir com a convidat a en Jordi Graells, director general d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, i vam presentar la #ComunitatXarxa la nova web on poder compartir #Coneixement #OpenData: http://comunitat.iniciativabarcelonaopendata.cat/ca/

Jordi Graells, ens va donar algunes de les claus per entendre els futurs escenaris de les dades obertes i com aquestes hi juguen un paper protagonista en els canvis que estan succeïnt ara mateix en l’Administració. Tot i que, com va remarcar, la revolució de l’Open Data, va molt més enllà de l’administració: els bancs i companyies tenen molta més informació de nosaltres i en saben molt més. També, va compartir amb tots nosaltres les seves experiències en el terreny de les dades obertes, amb exemples tan enlluernadors com l’App Parlament 2012, que va orquestrar des de la Generalitat de Catalunya, i de més iniciatives #OpenData dels darrers anys.

A continuació podeu consultar la presentació d’en Jordi, on podreu recuperar els millors moments de la seva xerrada d’ahir a la Fàbrica Lehmann.

Per últim, estigueu atents a les nostres sessions gratuïtes en Open Data, perquè la setmana que ve continuen amb el workshop que donarà Enrique Rodríguez de Datanauta. Inscripcions ja disponibles!
Posted in Uncategorized and tagged , , , , , .