Workshop amb Marc Garriga

Workshop amb Marc Garriga

El passat 17 de Gener vam co-organitzar amb Iniciativa Barcelona Open Data un Workshop gratuït sobre “Portals de Dades Obertes”. Vam comptar amb la participació d’un dels referents d’Europa en transparència, Open Data i Open Government, com és Marc Garriga (@mgarrigap) de desideDatum. Des de Barcelona ODI volem donar-li les gràcies per què ens volgués acompanyar de manera gratuïta a aquesta sessió per tots els participants que es van voler afegir.

Al llarg de la sessió, Marc Garriga va descriure les principals i més importants característiques dels portal de dades obertes, així com conéixer quina és l’estructura d’un portal de dades i facilitar l’accés de la informació a la ciutadania a través de portals de dades de referència. Primer de tot, va fer un repàs dels conceptes bàsics sobre què és l’Open Data, passant per la metodologia per obrir dades, arribant a explicar quins són els requeriments pels postals de Dades.

Posted in ODIHQ News and tagged , , , , , , , .